Asuntokauppa

Asuntokauppa Turku. Yrityksemme on tarkoitus pyrkiä nopeaan ja luotettavaan asuntokauppaan, jolloin myös asunnon omistajan kuormitus vähenee merkittävästi. Asuntokauppa voi olla myös joustava, jolloin myyjä jää sovitusti asumaan kaupan kohteena olevaan asuntoon.

Asunnon myynti. Syynä voi olla esimerkiksi työstä johtuva muutto, avioero, kuolinpesä tai muu akuutti rahantarve. Pyrimme käsittelemään yhteydenottosi nopeasti ja kunnioittavasti.


Emme tuo tuntemattomia ihmisiä kotiisi sekä säästämme aikaasi ja vähennämme asuntokaupasta aiheutuvaa stressiä.

Harwely Oy

Kysymykset. Asuntokaupassa ei ole tyhmiä kysymyksiä. Me selvitämme kaikki teidän kysymyksesi asuntokauppaan liittyen.

Ostetaan asunto. Olemme kiinnostuneita pääosin Turussa sijaitsevista asunnoista, mutta tarjoa myös asuntoa Raisiosta tai Kaarinasta. Vastaamme jokaiseen yhteydenottoon sekä tarjouspyyntöön!


Ostamme asuntoja Turusta, Olipa asuntosi minkä kuntoinen tahansa, me teemme siitä tarjouksen!

Harwely Oy

Ostetaan yksiö tai kaksio. Voit tarjota myös muun kokoisia asuntoja. Asunnon kunnolla ei ole meille väliä, otamme asuntojen kunnosta täyden vastuun. Teemme asunnostasi teille ilmaisen tarjouksen!

Ostetaan kuolinpesiä. Kuolinpesien myynti voidaan suorittaa myös sellaisenaan, jolloin me hoidamme asunnon tyhjennyksen sekä loppusiivouksen ammattimaisesti.

Ota yhteyttä. Voit olla helposti meihin yhteydessä oikeassa reunassa näkyvän WhatsApp-linkin kautta, sähköpostilla, soittaen tai voit pyytää tarjouksen. Mikä vain on teille helpoin tapa, niin me mukaudumme siihen!

Pyydä tarjous

Lähetä meille sähköpostia

Soita meille

Ostamme asuntoja Turusta